Post by vingkalindkocas on Feb 3, 2022 4:43:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Homecraft - Home Design Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Homecraft - Home Design Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sok érmét csal ▞▞▞
▞▞▞ Homecraft - Home Design Game 2022 version ▞▞▞
Nincs sok idő a tervezésre, a bútorok vásárlásához szükséges kreditek megszerzése között. Az első nap nagyon szórakoztató, majd egyre frusztrálóbb. Nem tudom, miért olyan nehéz játszani, mert különben egész nap játszhattam volna. Eltávolítás.
Nagyon klassz és rendkívül pihentető alkalmazás. Több tervezőalkalmazást használok, de eddig ez a legegyszerűbb és legolcsóbb ❤ Ty
Utáld a fényeket. Szerk.: Tudom, hogyan kell eltüntetni a lámpákat. Csökkenti a szintek teljesítésének lehetőségét, ezért lehetetlenné teszi a játék élvezetét.
Nagyon bonyolult, mindössze annyit kell tennie, hogy befejezi a szobákat. Nem kellene mindezt átélni, és a bútorok sem drágák. Unalmassá válik, majd elveszíti izgalmát. Wack!
minden alkalommal, amikor belépek a játékba, lefagy és kivesz. Annyira nem bánnám, ha csak időnként, de nem az. Ráadásul a nővéremnek is hasonló problémája van. Kérlek javítsd ki.
Szuper játék, nem lehet megunni!
Bárcsak ne értékelném egy csillagra a játékot. Az összes mintát átadtam a díszítésnek. miután ezt befejezte, csak a játékban maradt, és nincs több dizájn
Jó játék, ha nem fagy. Minden szívem elveszett, mert folyamatosan újra kellett indítanom a játékot. Javíts, és adok több csillagot
a párosító játék rendben van a díszítő rész jó, de a dolgok olyan drágák, hogy minden összeillő játék és kevés díszítés
szeretem az ötletet, utálom, ahogy megcsinálták. a rejtvények szinte lehetetlenek, és az apró fejlesztések túl sok drágakőbe kerülnek.
Szeretem ezt a játékot sokáig tart a feloldása, de fantasztikus
Ez a játék annyira tökéletes, élvezem, amikor játszom, segít az agyamban, mindent elfelejt, amikor játszom, olyan szabadnak érzem magam.
Pokémon HOME APK letöltés androidra - legújabb verzió
a tételek árlistája egyre drágább...több mint 4-szer kell játszani, hogy elegendő érmét szerezzen, ami unalmassá válik
Bárcsak több tevékenységet folytatnának a díjak megnyerése érdekében! De ez egy jó játék!
nincs sok lehetőség, és kicsit nehéz megszerezni az érméket a bútorok megvásárlásához...
the Moholy-Nagy University of Art and Design on 11 November 2011 ... On the left, inside the house, Heracles is born and is then washed by the midwives;
Az alkalmazás folyamatosan összeomlik.
Ha nem baj, ha 5-ször elveszíti ugyanazt az LVL-t, majd vár 2,5 órát, és 5-ször veszít újra és újra és újra körülbelül egy hétig, vagy sok pénzt költ extra lépésekre, akkor ez a játék neked szól. lvl 234-re játszottam, csak hogy azt mondjam, hogy tisztességesen csináltam... micsoda vicc a jutalomért, 8 segítőt és 150 gyöngyszemet kaptam, igen, 234 pályáért. A valaha volt legrosszabb játék a jutalomért.
A legrosszabb alkalmazás, amit valaha is zavart, hogy letöltsem, MI a f..k abszolút intenzív pazarlás az alacsony minőségű alkalmazások fejlesztésére. Az ilyen ostobaságnak semmi értelme, az egész élmény szánalmas szomorúság volt. Sokkal mókásabb lett volna vörösen forró vasrudat ragasztani azoknak a szerszámoknak a szemébe, akik ezt a nyálkahártya-feltöltő kutyapiszokot kifejlesztették. 1. rendű hülye szánalmas SZEMÉRET, GARÁZS, KRAPP....Arrrgggghh
Higgins Lee kitöröl girly pc games
Imádom ezt a játékot, lehetőséget ad arra, hogy úgy díszítsek és tervezzek, ahogy én szeretem, és igazán szórakoztató játék.
Ez egy tisztességes játék. Sokkal jobb lenne, ha legalább 3 kör teljesítése után erőt kapna. Nagyon frusztráló, hogy már csak egy darabot kell mozgatni a győzelemhez, és nem tudom megszerezni. Pénzt kell fizetni a tápellátásért. Soha nem vagyok elég frusztrált ahhoz, hogy valódi pénzt költsek. Törlés, mert úgy érzem, örökre ezen a szinten fogok megragadni.
aranyos játék eddig, a bútorok nagyon drágák.
a háztetőn ragadt. elég befejezni és átköltözni a következő szobába, de nem engedi. El kell majd távolítanom. mókás volt, amíg működött.
Szeretem ezt a játékot, mert ez a játék tisztasága a legjobb, és nem zavarnak a hirdetések, köszönöm a játék készítőjének.
nagyon. Jó ajánlom mindenkinek!
Egyelőre nagyszerű, de játszottam már más hasonlókkal, és mindig és végül lehetetlenné válnak pénzköltés nélkül.
Az otthonok díszítése drága, ha valamelyik szinten elakad, $$-ba kerül kijutni. Nem ajánlom ezt és az eltávolítást Most nem éri meg.
A játék szórakoztató, de sok mindent meg kell szerezned, és nincs elég időd rá.
Nagyon-nagyon régóta játszom ezzel a játékkal . Nagyon tetszett, bár a múlt ideje, mert ebben a játékban túl sok közhely van. Egy mozdulatot teszek, az ellenkezőjét csinálja, kalapáccsal használom a választott négyzetet, nincs kiválasztva, vagy valahogy hiányoznak a gyémántjaim, és túl sokba kerül a szoba befejezése, ráadásul a választható bútorok elavultak, miért van szükség 1500 olyan virágért, aminek semmi értelme. A szobák kialakítása is ugyanaz az irodai fürdőszoba konyha.
Kicsit nehezek a pályák!
elég nehéz, de nem annyira, hogy soha ne nyerjen. csak szeretném a bútorelemek átrendezését.
Jó játék, csak kevés az 5 élet
A játék túl sokáig tart ahhoz, hogy legyőzzem azt a szintet, amelyen már 4 napja a 83-as szinten ragadtam. Ha nem teszem túl hamar, akkor eltávolítom a játékot. A játékok célja, hogy szórakoztatóak legyenek, nem pedig lehetetlen nyerni
2 szakaszt kaptam a 15 százban n újrakezdett, megőrültem és töröltem, de addig szerettem játszani, amíg el nem kezdődött
faxszá kis játék.
Szeretek díszíteni, és a bútorok ára túl magas
Szeretem ezt a játékot. Az a problémám, hogy legalább egy hónapba telik, mire új helyiségeket hozunk létre
Letöltöttem ezt a játékot, mert szeretem a lakberendezést, megcsináltam az első szintet, remekül ment a következő szintre, nem tudtam eljutni, pedig úgy játszottam a pontjátékot, mint valaki demens, és nagyon gyorsan nem tudtam eljutni a következő szintre, ami szomorú, mert élveztem sajnos, el kellett távolítanom
Az alkalmazás 5 csillagos lenne, ha megfelelően működne. A rakéták nem segítenek a játékban. Véletlenszerű helyekre mennek el, és az amúgy is korlátozott lépéseid elvesztegetik. Amikor egy szoba kívánt tervére kattint, egyes minták nem jelennek meg, és kiválaszt egy olyan tervet, amelyre nem kattintott. A játék még tökéletesítésre és munkára szorul.
Nagyon csalódott. A mérkőzések szintjei borzalmasak, kevés élet és az alkalmazáson belüli vásárlási lehetőségek nevetségesek. Azért kaptam ezt a játékot, mert szeretem a tervezést, és szerettem volna egy második játékot játszani az első választásom után. Szóval maradok a Design Home mellett. Ennek eltávolítása most...
A játékkal tudok játszani, de nem tudom megnyitni az otthoni dizájnt.
Én ❤️ a játékot! Annyira függő tőle! Egyszerű, rengeteg reklám, magyarázat, pop-up stb. nélkül. Ráadásul a grafika és a dekorációs elemek nagyon elegánsak. Két probléma: az utolsó frissítés után lehet, hogy nyerek egy szintet, de akkor a játék blokkol, és a pénz nem jön össze az összeggel; Le kell mondanom a pályáról, elveszítenem a bevételemet és újra kell játszanom 🙄. A Safari Challenge véget ért, rendben, de nem tudnánk egyszerűen belépni és megnézni az addigi fejlődésünket?
5 csillagos értékelést adnék neki, ha nem lenne olyan nehéz átmenni a meccseken. A szintek növekedésével a kapott pénznek is növekednie kell. Egy örökkévalóságig tart, míg úgy tűnik, hogy még át is ér néhány szintet.
jó időtöltést és szórakozást! addiktív és kihívásokkal teli bónusz a szobák díszítésével! ajánlani fogom. nem 10 év alatti gyerekeknek, véleményem, mivel vannak 10 év alatti unokáim.
Nagyszerű játék, de több lila drágakövet szeretnék, mivel ezek elengedhetetlenek a játékhoz. Hogyan szerezheti meg őket, kérem.
Ez egy nagyon jó ötlet egy játékhoz. A grafika klassz, és a játékmenet is. De a szintek túl kemények... 153-as szinten vagyok, és nem tudok túllépni rajta. Ráadásul a bútorok is sokba kerülnek!! Közel 2000 érmém van, és még mindig nem tudok egy tárgyat elhelyezni a szobában...
Azta! Ez az a játék, amit kerestem! Bátran merem letölteni, és nem fogod megbánni a tervek, a díszes bútorok, a karakterek és egyebek miatt! Nagyon addiktív játszani, és nagyon kielégítő❤❤❤