Post by vingkalindkocas on Feb 3, 2022 4:55:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Defense 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Defense 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами бъг кристали ▞▞▞
▞▞▞ Castle Defense 2 2022 version ▞▞▞
Платено за нищо - купих няколко артикула от магазина и той не ме кредитира с тях. Но пише, че вече ги притежавам, когато се опитам да ги купя отново.
Така че, след като прочетох и отзивите на други хора, реших да го деинсталирам, както изглежда, освен ако не плащате за герои, няма да продължите напред в играта...!👍🏾
Добра игра, но добавянията се появяват в края на всяко ниво. Опитах се да купя „пакета Empire“ и бях таксуван, но не получих пакета... Опитвам се да го „купя“ отново, за да накарам покупката да дойде макар и в играта, но Google ми казва, че вече притежавам артикула, но играта не го показва... много ми хареса тази игра...
Получаването на лилави скъпоценни камъни е почти невъзможно
Тази игра ви третира като РОБ. Счупи ли се устройството ви и трябваше да сте неактивни за няколко дни? Махни се, получаваш бонус за влизане в първия ден и ежедневните мисии (единственият начин, който знам за това ще ти донесе лилави диаманти) очаквай, че вече имаш 2 героя, но можеш да предизвикаш световния бос и ако не играеш срещу него , тогава няма да получите лилави диаманти ИЛИ бос точки, известен още като: единствените 2 начина, по които ще получите герой, освен да платите ПОНЕ 12 ДОЛАРА ЗА ТАЗИ СТРАХАТА ИГРА!
Страхотна игра, но така и не получих своя пакет Empire и платих 5 долара за него и изчистих нивата, които казаха, за да получа изплащането си. Бих им дал 5, ако това можеше да се поправи, но няма къде да се оплача
Изключително обичам тази игра, но не съм доволен, защото вече завърших трудния режим на ниво 15-3 и няма какво да играя. дано има корекции. и нов герой. благодаря
salamat PO ty
Това е най-добрата игра, която някога сте играли, надявам се да подобрите тази игра, новият любимец с актуализация може да даде на герой buff. Насладете се на играта
Точно като всяка друга игра с кула, но все пак си струва да се играе.
Много тъжно чакам тази актуализация на играта
Много хубава игра, графика и геймплей. Иска ми се да има безплатен герой за получаване и добавяне на ниво за игра
Играта е добра, но продължава да се връща от началото Поправете грешката
Харесах първия, сега този втори е още по-добър. Системата за умения, кулите са лоши, а враговете са болка. перфектен ¡
Това е страхотна игра с приятна графика и контрол, но единственият проблем, когато завършите етапа и когато играете на същия етап, наградата ще намалее, но аз обичам тази игра толкова много
Най добрата игра
Когато смените телефона, няма да можете да възстановите акаунта си
Освежаващо хубава игра
Това е добра игра, но толкова трудна за игра
Трябва да ми върнете парите или да ми дадете това, за което съм платил! Купих пакета Empire 4.99. но не го получи. Пише, че плащането е успешно, когато го купих. И моята банка показва, че 4,99 бяха приспаднати. Опитах да рестартирам играта. Изтрий кеш-памет. Включване и изключване на телефона, но нищо не помага. Все още няма предимства от пакета Empire за моята игра. И Empire Package все още е там и ме чака да купя отново. Но когато щракна, не прави нищо. Сега е като заклещен. Помогне! Ще редактирам и ще дам 5 звезди на кърмата
Забавно, освен че искат $ за всичко
Играта е страхотна, но смилането на сини кристали е такава болка. Мога ли да си върна акаунта? Загубих всичко и не знам какво се случи. Поддръжката на това приложение изобщо функционира ли? Или никой от Dev вече не се интересува от играта?
Можем ли да спестим, ако сменим телефони или какво? Изглежда глупаво, ако не може
Уау, можете да смилате и смилате, за да получите достатъчно домашни любимци, за да изравните няколко прилични домашни любимци на ниво полумесец, само за да загубите всичките си седмици упорита работа в един неуспешен синтез на пет домашни любимци на полумесец....
Тази игра е най-добрата, с която можете лесно да получите пари и има нова кула.
Не можете да купите герои със скъпоценни камъни, без значение колко време прекарвате, трябва да харчите пари.
Играта е добра, но нивото е твърде трудно След 2 или 3 опита можете да спечелите .добра игра Tower Defense Fan
Толкова голям потенциал, но за съжаление тази игра е ИЗХОДЕН от разработчиците. Без нови неща, един и същ ежедневен шеф отново и отново, без CLOUD SAVE (ако изтриете приложение или промените телефона, напредъкът е изчезнал) и от една точка е невъзможно да се напредва без микротранзакции. Според мен опитайте вместо това защита на царството
Много добра игра, харесва ми. Но купих герои и скъпоценни камъни, които никога не получиха и не можах да си върна парите.
Не страхотно, но добре.
уау какъв е този домашен любимец
Наслаждавам се много на тази игра, но не харчете пари за това, защото са откраднали около $16 долара, които похарчих за лилав пакет със скъпоценни камъни от $9,99 и пакета от $4,99, който ви дава скъпоценни камъни, докато напредвате през нивата. Не получих нито едно от тези неща и изпратих съобщение със снимки, доказващи, че съм платил за тях на разработчиците и те не са отстранили този проблем или дори не са ми върнали съобщението.
Не е невероятно, но не и ужасно. Просто посредствено. Различни проблеми съсипват това, което може да бъде добра игра: 1. Английският не е страхотен. Много странни/зле написани текст и описания. 2. Скъпоценните камъни, дадени за преиграване на нива, са твърде ниски, особено след като трябва да смилате едни и същи нива непрекъснато, само за да спестите за надстройки. Поне удвоете наградите за скъпоценни камъни, за да намалите прекомерната нужда от смилане. 3. Казармите сякаш се групират срещу един враг и пропускат други врагове да минат. Ако това се случи до изхода, вие сте прецакани. 5. Надстройките в крайна сметка стават твърде скъпи; това, заедно с ниските награди за скъпоценни камъни, прави наистина досадно спестяването и надграждането на нещо. 6. Постоянните „специални оферти“ са дразнещи и просто са твърде скъпи.
Моля, актуализирайте тази игра. Да, това е хубава игра, но почти чакам 4 години за актуализацията
добре, но известно време увисва
Обичам го, не заема огромно място за съхранение и задоволява скуката ми
Страхотна малка мелница и губител на време
Играта става твърде трудна и твърде рано. Аз съм останал на 5-3, защото те преминават през твърде много врагове с шефа, който може незабавно да убие всяка единица, която имате наведнъж, също така тази игра на практика изисква от вас да купувате скъпоценни камъни за надстройки и герои, тъй като или ще ги похарчите всички за мана или надстройки за вашата мана
Osm
Моля, дайте ми домашен любимец от ниво 4. Имате ли промоция?