Post by vingkalindkocas on Feb 3, 2022 5:07:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Batı silahşör - West Gunfighter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Batı silahşör - West Gunfighter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ dayanıklılık kesmek ▞▞▞
▞▞▞ Batı silahşör - West Gunfighter 2022 version ▞▞▞
Bu, oynamak için ödemeli bir oyundur, tüm bu eklentilere sahip olmamalısınız, bu yüzden, tüm eklentileri burada bırakmış olsaydınız, insanları bu oyunu oynamaya asla devam ettirmezsiniz, o zaman yarı yolda iniş oyunu olurdu.
West Gunfighter Apk İndir – Para Hileli Mod 1.12
BEN ozan bu oyunu hiç sevmedim ve bu. oyun. hesablmlzl. Çallyo ve benim tabletimde. dan bir uygulama var
Ugg, genellikle ondan kurtulmadan önce bir oyun veririm, ama bu 20, belki 25 dakika sürdü ve bitirdim.
İyi uygulama ama her zaman biraz şans vererek öl ama bir tanesiyle ölü 🔥
elə belə
Bu çok kötü bir oyun. Çünkü silahın mermileri biterse parasız dolduramam, bu yüzden ona sadece bir yıldız veriyorum.
Batı silahşör - West Gunfighter - Gamerabi
Grafik %0 hem haritalara için için internetten ata binmek için grafik 0
canim oyle istedi
Yani oyun 3yıldızlık
Oyun mükemmel 10 numara 5yıldız
Oyun güzel ama Görsellerdeki kadar iyi değil
Bu oyunu ALLAH gibi yapsın ******
Bu harika ama Zombie'den nefret ediyorum ve takım elbise pahalı ve silahlar yeterli değil lütfen düzeltin
Bu oyun güzel 🙄 ama çok altın olması için lütfen düzeltin😭😫🤑☹️ ve çita çok güçlü🐆.
kötü
çok güzel kırmanın gerçek sahanın oyunuyla uzun güncrlleme yapın oyun 1
PUBG YAKUP Abi bu her şeyden bir kişiden bir kişiden ve bundan haberin olsun diye yazmak istedim o yüzden bir takım arkadaşına geçiş ruuuj
Batı kovboy oyunları çevrimiçi - Batı silahşör - West Gunfighter Para Hileli MOD APK [,En İyi Kovboy Filmleri - Yeni Ve Eski En Çok İzlenen
Yavaş oyun, at asla bu kadar çabuk yorulmazdı. Ve kontroller biraz zor. Aynı anda hareket edip nişan alamazsınız. Ve kafadan vuruşlar için otomatik nişan alma anlamsızdır.
İyi oyun ama bu oyunda gölgeyi düzenleyebilirsiniz lütfen
Uygulama insanlara birde evlerin içine giremiyoruz insanlara görev vermiyor
Oyunda ormansız olabileceken var mı ben gidemiyorum?
Çok güzel, ☺️☺️ hem çevrim içi hem çevrim dışı oynayabilirsiniz,,,, geliştiricinin diğer kasabalara giderek daha fazlasını eklemesini umuyorum.
Kovboy oyunlarını sevmeyi ama bu oyunu çok eksiği var
bak bence güzel oyun ama pc ve crombook virson yaparmısın kontrolleri benim için çok zor böyle olursa çok memnun olurum
Ben pek beğenmedim bunu indiricegine six guns indir daha iyi
Bu yıldızı bile hak etmiyor oyun çok saçma olmuş bir tek atla koşuyor
Oyun gelişmek istiyor çünkü seviyeler çok zorlandı ve oyuncu çok zaman harcıyor
Oyun güzel bence çok eksik var. Harita küçük, buna Bağlı olarak hikaye de kısa oluyor. Açık dünya temasını kullanma. Başka bir saçma olay canları çok fazla. Hikayeyi uzatın, haritayı büyütün o zaman bu oyun arkadaş arkadaş.
güzel bir oyun ama eksikleri var
Boyutundan beklenmeyecek kadar harika grafikleri var. Oynanışı son derece çılgın. Gerçek bir Kovboy gibi hissettirmekte! Çok çeşitli ve renkli bir ortam var. Sanki Gerçekten Vahşi Batı'dasınız.
Oyun çok güzel ama çevrimiçi özelliği olsa çok iyi olurdu 5 yıldız verirdim
Oyun çok iyi ve ağ sorunum var bu yüzden çevrimiçi yapmayın
Bu oyun çok iyi ama onun sorunu haritanın çok küçük olması ve hayvanın çok az olması Bu oyunda aslan kaplan rino ve kurt adam gibi bir canavar istiyorum bu oyunda silahlar ve giysiler yeterince sonra yeterince para var lütfen daha az o zaman ve onun şehir evi çok daha az, daha fazla ev yaparsınız ve bu 200mb'yi tüm tavsiyelerle yaparsınız ve bu oyun sadece çevrimdışı tamam
güzel mama adamlar gürünmüyü 💟
bok
dil
Evet arkadaşlar videoya 50 likeyi geçerse ayrıntı linkini gönderecektim. VE işte şimdi vakti geldi!!! *WEST ...
Oyun o kadar da ilginç değildi