Post by vingkalindkocas on Feb 3, 2022 5:10:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ מצא את ההבדלים - 1000+ רמות ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ מצא את ההבדלים - 1000+ רמות IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ בגידות אינסוף מפתחות ▞▞▞
▞▞▞ מצא את ההבדלים - 1000+ רמות 2022 version ▞▞▞
2 מצא את ההבדל 1000+ רמות חלופות ל- iOS - בדומה ל | האלטרנטיבות ...
הרבה פרסומות ... הסרת ההתקנה של אפליקציית הפרסום הזו .... בזבוז זמן
יותר מדי מודעות. לא שווה את המאמץ
נחמד מאוד
הכי טובה שראיתיייי אם היה יותר כוכבים הייתי נותנת לזה בינלאומי!!!!!!!
קל אבל משעשע
מודעה אחרי כל רמה פירושה צפייה בפרסומות יותר מאשר משחק. תארו לעצמכם שצופים בפרסומות בטלוויזיה, ואז כל פעם מקבלים הפסקה בתוכנית, ברוכים הבאים למשחק הזה. מלבד ספאם של מודעות, המשחק בסדר עם גרפיקה יפה. המטומטמים שחושבים שזה הוגן לריב שפרסומות רבות אמנם צריכות להיות משוחקות עם כיור מטבח שוב ושוב.
אפליקציה מהממת🤩 ממליצה מאוד
תמונות וגרפיקה זוועה!!!!
אחלה תמונות אהבתי
כל כך קשה שתמיד השתמשתי בכפתור הרמז. זו הסיבה שנתתי לו 2 כוכבים
אני משחק הרבה. אבל אם אני סוגר את האפליקציה באמצע המשחק, לפעמים האפליקציה קופאת. צריך להתקין מחדש
המשחק הגרוע ביותר אי פעם. אני לוחץ על המקום שבו זה שונה אבל זה אומר שאני טועה וכשאני לוחץ על רמז, זה מראה מקום שבו שום דבר לא שונה😈😤😣
סקירת Magoosh: האם הכנת ה- GRE שלהם שווה את זה? - סקירת מגוש - logo
אין מספיק הוראות איך לשחק. מצאתי הבדלים מיד, אבל לא הצלחתי לקבל אמון על זה.
Find the Difference 1000+ levels, Spot Differences APK - Latest ...
סקירה מעודכנת - עד כאן ה"תגובה" של המפתח לבעיה. פנה אליהם לפי ההנחיות בתגובתם ומעולם לא קיבל תשובה עד היום. אז נראה שהתגובה ה"משומרת" ל"צור איתם קשר" היא רק הצגה מזויפת של עמידה מאחורי המוצר שלהם כדי להופיע בדפי הביקורת של האפליקציה, אבל לא באמת ניתנת תמיכה. סקירה ישנה - לאחר החלת העדכון האחרון, כל ההתקדמות במשחק חסרה! כל החידות, הרגילות והיומיות "אופסו" ל"לא הושלמו"?!
משחק נהדר. כמה רמות קלות למדי וחלקן מאוד קשות לעשות את זה מעניין. הלוואי שהיו עוד רמות. הבעיה היחידה היא לפעמים כשאני מתקרב ומרחיק, זה גורם למשחק לחשוב שבחרתי אזור של הבדל אבל לא עשיתי זאת, אבל לא לעתים קרובות מאוד
גבר המשחק הזה....אז...וואו אידל איך לתאר את זה...בוא נגיד...אני אוהב את זה בסדר...אבל...יש לו פרסומות....אחרי כל רמה אני לְהַשְׁלִים. עושה את זה לא כיף ig. קח את הפרסומות או תן לי לשלם על שום פרסומות אז אנחנו ב-5.
אהבה לשחק באפליקציה הזו עוזרת לי להתמקד. אני יכול לראות שיש עוד פאזלים אבל ה-r עדיין לא זמין. מחכה כבר שבועות, לא מבין למה לוקח להם כל כך הרבה זמן לפתוח את כל הפאזלים האחרים.
הגעתי לרמה 58 ואז לא הצלחתי למצוא את הפריט החמישי. נסגר ואז נכנס בחזרה ולא קיבל שום דבר מלבד מסך לבן. ביי פליסיה
אני מאוד נהנה לנסות לאתר כל הבדל זעיר. זה מרגיע. תודה! גורם לך לשים לב באמת למה שמסביבך. מְעוּלֶה!!!
סורק QR וברקוד Google Play Review ASO - AppFollow
משחק נחמד, אבל קשה למצוא את ההבדל.
אוהב את המשחק הזה, אבל מכיוון שמערכת ההפעלה החדשה של אנדרואיד מעדכנת, כיול התמונה העליונה הוא כעת יוצא מן הכלל, כאשר התמונה התחתונה היא בסדר? אני חושב שצריך לבדוק את זה ואם אני יכול לשלוח לך מידע על אפליקציה שיעזור עם עדכון אנא הודע לי.
תכונות שהופכות את המשחק המקוון החינמי שלנו: "מצא את ההבדלים" לטוב ביותר: • ללא טיימר! זוהי תמונת פאזל מרגיעה. • רמזים ללא הגבלה! יעילים למציאת
האפליקציה מדהימה ברמות אני מתה על האפליקציה הזאת❤
אהבתי את המשחק הזה אבל יותר מדי מודעות שהונחו על גבי אזור הצפייה החזותי. כשאתה מנסה להסיר את המודעה, לעתים קרובות האצבע שלך פוגעת באזור לא נכון מה שמבזבז חיים מהמשחק. בסופו של דבר המודעות לא יפסיקו להגיע. 😞
זה למעשה משחק טוב טוב למוח אבל לפעמים אי אפשר למצוא הבדלים אחרים. היה חצי חתוך אחד שהייתי צריך לנחש 😏.
מודעות באנר, ומודעות במסך מלא, יותר מדי, חבל.
אפליקציה טובהההההה!!!!!!!
עדכון חדש לא יאפשר לרמה שלי לטעון. אני לא אקשר את המשחקים שלי לפייסבוק, ונראה שזו נקודת התקלה. הֱיה שלום
I Love This Mind Game מוריד את דעתך דברים אחרים כמו נגיף הקורונה שמסתובב ולוקח אותך לרמה אחרת לגמרי, בין היתר. אני רוצה שתתרכז בו ותראה את העין שלי מתעתעת אבל אני אומר לך שאני אוהב את המשחק הזה, אני חושב שהוא אחד מהדברים האהובים עלי לעשות כדי להרוג זמן אני לא יודע מה עוד לספר לך על הצוות אבל אתה צריך להוריד אותו משחק מהנה האם אתה בן הזוג שלך והמשפחה שלך משחקים בזמן שאתה בדרכים מחכים לאוכל שלך מחכים ל-fr
אני בהחלט אוהב את המשחק הזה. אני יכול לשחק שעות ולא שם לב לשעה! תחשוב גם שהוספת הרמות הקשות הנוספות היא מדהימה, הלוואי והייתה דרך לשחק רק ברמות הקשות יותר. יש לי עיניים חדות, תמיד יש לי. המשחק הזה פשוט עושה את זה הרבה יותר טוב!!!
אני מאוד אוהב לשחק משחקים כאלה אבל כשהתחלתי לשחק זה התחיל להראות סימני X מה? הדברים שלחצתי נכונים אבל זה כל הזמן אמר שזה לא בסדר. אני לא יודע אם הבעיה היא בטלפון שלי או משהו אחר .אבל עדיין תמונות נחמדות ויפות.
משחק בסיסי טוב, כמעט ולא שם לב לפרסומות...תמונות פנטסטיות ושימוש בצבעים
אני אוהב את המשחק הזה. כן, יכול להיות שיש לו מודעה אחרי כל רמה אבל הם נמשכים רק 5 שניות. מה זה 5 שניות כשאתה נהנה מהמשחק?
תמונה 647 לא תאפשר לך לקבל את כל חמשת ההבדלים יש שתי נקודות בפאזל, אבל היא כל הזמן מזמזמת לך שהיא לא נכונה אחרת משחק טוב גם לא 442
כיף ברמות ממש ממליצה מאתגר וקשה
אפליקציה מהנה מאוד! זה באמת גורם לך לשים לב לפרטים הקטנים כאן בכל רמה, מדי! כן, אני ממליץ על האפליקציה הזו גם לכולם! אני בטוח שאתה לא יכול למצוא את כולם לפני שתאבד גם את כל חייך!
משחק חסר תועלת. אין שום הבדל בסיבוב 1048, אבל עדיין מראה הבדלים.
כל כך קשה אבל כל כך טוב אוהב את המוזיקה מאחור. ממש מאתגר אתה באמת יכול לגרום למוח שלך לעבוד
משחקים נחמדים. מודעת וידאו ארוכה אחרי כל רמה צוֹלֵעַ.
מספיק מעניין. די מאתגר. יש מודעה אחרי כל זכייה. מאוד מעצבן. מסיר התקנה.
אני אוהב את התמונות המאתגרות פשוט יותר מדי פרסום. יש פרסומת אחרי כל משחק וזו התלונה היחידה שלי.
הגעתי לרמות של המאה ה-17 וכל אחת מהן עכשיו חוזרת. ועם יותר מ-10,000 רמות, זה רק אומר שהתמונות החוזרות הבלתי נגמרות שלה. אם אני מנצח את המשחק שלך, אני מנצח אותו, אל תגרום לי לחזור על אותן תמונות שוב ושוב. היה כיף כל עוד זה נמשך.
האפליקציה הזו נהדרת כשאני מקבל חרדה. מוריד את דעתי לחלוטין מהדאגות שלי וגורם לי להסיח את דעתי
אפלקציה ממש מרגיעה , ממליץ בטירוף