Post by ethjunmamohuang on Mar 15, 2022 17:23:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wlingua - Learn French ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wlingua - Learn French IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kod do nieskończonych kryształów ▞▞▞
▞▞▞ Wlingua - Learn French 2022 version ▞▞▞
Przydatna aplikacja bez nowej wersji 😍
Lamentablemente es para hablante inglés ya que su traducción está para ese idioma 👎
świetna aplikacja
Wlingua - Learn French Haridus zxf
Doskonała aplikacja do gramatyki dzięki
To naprawdę solidna aplikacja. Warto kupić premium.
Uwielbiam aplikację.
Świetnie !!!!
Ładna struktura lekcji, ciekawa treść.
Naprawdę uczę się wielu rzeczy dzięki tej aplikacji, która jest tak dobra.
Dobra aplikacja, jedynym problemem jest to, że cała górna część aplikacji nie zakrywa ekranu mojego telefonu
niesamowita aplikacja
Ładna aplikacja. Podtrzymuje zainteresowanie dzięki różnorodnym technikom uczenia się.
جميل يعلم كلمات وقواعد .... piękna aplikacja, w której możesz nauczyć się słów i gramatyki, a także usłyszeć, jak się pisze...dzięki
Dobry
Niektóre rzeczy są denerwująco powtarzalne. Straciłem rachubę, ile razy "le zapalił" pojawił się jako test. Nie jest nawet tak ważne, aby pamiętać, a aplikacja działa tylko wtedy, gdy płacisz.
Ma wszystko, czego potrzebujesz do nauki języka. Kiedy zamierzasz zrobić poziomy pośrednie?
Dziękuję za świetną i darmową aplikację. Ta aplikacja jest bardzo praktyczna i użyteczna.
Czy zamierzasz dodać średniozaawansowany i wyższy poziom średniozaawansowany później, czy te dwa obecne poziomy wystarczą?
Na razie w porządku
Właśnie zacząłem... uaktualnię go do 5, ponieważ będę się uczyć z czasem po mojej stronie...
Wlingua - Learn French Haridus zxf
Wlingua - Learn French Švietimas spa
Jak dotąd znakomicie .... i za darmo
Nauczyłem się angielskiego w tej aplikacji, a właściwie uczyłem się francuskiego. To najlepsza aplikacja w historii🤙🤙🤙😌😌.
bez arabskiego tłumaczenia
Myślę, że ta aplikacja jest bardzo interaktywna, więc możesz cieszyć się nauką, ćwiczyć słownictwo, jednocześnie ucząc się gramatyki z objaśnieniami jaśniejszymi niż inne aplikacje, dzięki czemu łatwiej zapamiętujesz informacje, których się uczysz
Wydaje się, że to świetna aplikacja. Jasne wyjaśnienia gramatyczne i ćwiczenia do ćwiczeń i testów. A następnie ograniczają dostęp, abyś mógł zapłacić za kurs. Podobało mi się to, że mogę to sprawdzić i żałuję, że nie mogę iść dalej. Ale nadal nie mogę zapłacić! Czuję się oszukany. Dobra aplikacja, jeśli masz 12,00 USD miesięcznie!
Já uso o wlingua (angielski), aplikacja eu amo esse, pena que não consigo pagar para usar o premium.
Gacha Club Hygge wfpk
Fantastyczna aplikacja. Mogę uczyć się szybciej niż la class.
Powolny sposób na naukę języka
BARDZO PRZYDATNA APLIKACJA🌹🌹🌹🌹❤❤❤❤🌻🌻🌻🌻💖💖💖💖🌸🌸🌸🌸💗💗💗💗🌼🌼🌼🌼🌺🌺🌺🌺🌹🌹🌹🌹🌷🌷🌷🌷
Wlingua - Learn French Švietimas spa
Bardzo dobre
Nie działa
Lubię natychmiastową informację zwrotną.