Post by ethjunmamohuang on Mar 15, 2022 17:26:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ BOOYAH! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BOOYAH! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi za više dragulja ▞▞▞
▞▞▞ BOOYAH! 2022 version ▞▞▞
Ponekad vedio zadatak prestaje
Eto, prijatelji moji, predlažem vam da preuzmete ovu aplikaciju jer ova aplikacija sadrži mnoge sadržaje i ali ovu aplikaciju trebate preuzeti samo ako u aplikaciji imate besplatnu igru vatre u aplikaciji će se održavati događaji uživo i darivanje, a u poklon dobivamo kože ili krpe za oružje i postoji i vremensko ograničenje ako vidite za 3o:min dobit ćete pakete oružja ili pakete i možete vidjeti životne događaje neko vrijeme ćemo dobiti timbiranje, ali neko vrijeme trajno također ja također koristim ovu aplikaciju i jako je lijepo pa tko ste vi cekamo hajde
To je dobra aplikacija za dobivanje nevjerojatnih besplatnih nagrada samo ispunjavanjem zadataka zadanih svaki dan. Doslovno mi se svidjela ova aplikacija 😀😎
Izgledam tako dobro, ali jedna greška strujim video uživo dovršavam svoj video Provjeravam svoju mobilnu galeriju Ne pronalazim video Idem na svoje postavke provjeravam tako dobro da dajem svim dopuštenjima Pokušavam drugi put da ne pronađem svoj video svoju galeriju
Aplikacije čudnog naziva, ne zvuči dobro ako promoviramo svoj live. Zašto ne GARENA Live ili GARENA TV?Very tt app ne preuzimaj ovu aplikaciju ona pokazuje gledaj ovoliko min i uzmi ovo, ali uvijek daje samo booyah karte 😡😡😡🤬🤬🤬🤬
Gledao sam 1 sat, ali ne mogu dovršiti gledanje od ³⁰ minute za pobjedu postoji samo²⁹ minuta plz riješi ovaj problem plz garena
Dobra aplikacija, ali samo 2 puta dobijete rijetku stavku
Ne znam je li netko došao na ideju da pokrene ovu aplikaciju. Rasipne nagrade dobivaju se trošenjem sati i sati podataka. Bit će tu slike starih i stražnjih predmeta i dobit ćete sve beskorisne nagrade koje već dugo leže na vašem računu. Dat će tokene u događajima koji su istekli koji nikada neće nikome biti od koristi. Pa zašto ljudi troše svoje vrijeme trošeći podatke i bateriju mobitela kako bi gledali ove streamove.
Ova aplikacija daje nagrade gledanjem streamova ili isječaka, zbog toga sam sretan, ali pokazuje trajanje gledanja i dobivanja nagrada ponekad kao 2 dana, a ja gledam 45 minuta za 1 dan, a drugi dan prikazuje 0/60 minuta gledanja. Ne znam zašto se to tako prikazuje, ako igrač nema vremena pogledati cijeli dan u jednom danu kako će onda dobiti nagrade. Molimo riješite ovaj problem ili je to dobra aplikacija za nagrade. A također vam ne daje rijetke predmete kada postoje samo oni i booyah žetoni u nagradama☹️☹️
Završio sam događaj gledanja od 60 minuta, ali nisam dobio danu nagradu, dobio sam ulaznicu za Booyah. Ne gledam 60 min za booyah token, gledam za nagradu. Loša aplikacija, ova aplikacija usisa naše podatke i vrijeme.
Ovo je stvarno dobra aplikacija za preuzimanje nagrada od Freefirea, ali ne može vam dati rijetke nagrade, već daje samo sanduke samo neki sretni ljudi imaju emocije, pakete itd.
aplikacija je općenito prilično dobra, cijenim njen razvoj jer je vrlo dobro razrađena za vizualnu privlačnost, ali u posljednje vrijeme imam problem s "gledaj i pobijedi" događajima jer ne označava točke koje imam u prijenosu uživo , stvarno do danas nisam to uspio popraviti, nadam se da ću moći kontaktirati programere... Hvala.
Volim ovu aplikaciju, ali dajem 2 zvjezdice jer vidim streamove, ali vi ne dajete nagrade...
Dobra je aplikacija, ali kad dobijem rijetku stavku, ne da mi je, kaže ups, nešto kad nije u redu, probaj to popraviti, ako je ovo popravljeno, promijenit ću recenziju
Ova bi aplikacija trebala imati opciju za postavljanje zadane kvalitete videa čak i za isječke. Molimo dodajte ga
Nemojte instalirati ovu vrstu aplikacije. Imam gledanje 60 min streama i ono što ću dobiti samo booyah karte. Što ću učiniti s booyahom koji šalje darove samo za streamere ne za mene. To je loša aplikacija. Potpuni gubitak vremena
Jedan je problem tu što ne mogu zatražiti padove, a događaji su također jako manji pa, btw dobra aplikacija, želim da tvrtka Garena bude u najboljoj svjetskoj kompaniji za igre na sreću 👏👏👏👏👏👏
Povezujem ovu aplikaciju sa svojim ff računom, ali ne mogu uzeti kapi
Nagrade se ne unose na moj besplatni fire račun, riješite ovaj problem
Aplikacija je dobra, ali ponekad nije računala moje vrijeme gledanja
Ovaj aap je važan za freefire kada gledate isječke 15 minuta i osvajate nagrade kao što su emocije, paketi i kreacije. dajem 5 zvjezdica.
Dobra aplikacija za strimovanje!! Ali jedna pritužba koju imam je da vas zabranjuju na nekoliko dana ako odvezete svoj besplatni fire račun.
Ispravite mobilne podatke jer koštaju previše
Tijekom igranja igre uživo zvuk ne radi Ako sam uključen u mikrofonu za prijenos uživo, ne čujem ništa Ako je isključen u mikrofonu u igri, zvukovi timskog igrača ne idu na prijenos uživo
Dobra aplikacija, barem nam daje nešto umjesto svih aplikacija za prijevare. Samo želim reći da ne očekujte ništa veliko od ove aplikacije, možemo dobiti sanduke, kostime i emocije, kao i ruksake i kutiju za plijen
Hej, molim vas, riješite ovaj problem u ograničenoj vremenskoj misiji. Nepoznata greška u ograničenoj vremenskoj misiji.
Imam grešku da kada gledam događaje od 30 minuta ili događaj od 60 minuta, vrijeme na prikazivanju kalendara događaja je 0 kada gledam bhooyah 1 sat
Postavite grešku u tajmeru nekoliko puta vidimo da se kontinuirano stream tajmer zaustavlja prije nego što ostane 1 minuta, molimo vas da ga postavite
BOOYAH! エンタメ gks
ponekad mnogi korisnici koji rade uživo samo nastavljaju pričati gluposti pa molimo dodajte opciju za utišavanje mi samo želimo gledati kako igra igra da ne slušamo njihovo brbljanje
BOOYAH! エンタメ gks
Volim ovu aplikaciju, ali nagrade bi trebale biti visoke. Daje vrlo niske kvalitete nagrade
BOOYAH! エンタメ gks
Dobro za streaming i zaradu, pa čak i za nagrade
Booyah je dobra aplikacija od nje uvijek dobivam nagrade, ali postoji problem kada čavrljamo s streamerom dolazi u dot dot dot tako da popravite problem koji se događa od jučer iako je dobra aplikacija ☺️
Daješ tiket od 100 booyah, ali ga ne prikazuješ s poklonom na slici.Krećete kao da mislite da barem možemo dobiti nešto (nije trajno naše trajno), ali završite sa 100 booyah ulaznica koje nisu ni spomenute s poklonom koji možete dobiti na slici.
Aplikacija je dobra, ali kada započnemo prijenos uživo, aplikacija troši mnogo podataka i prostora za pohranu pa tražim tu garena da to ishu popravi.............. .......... ................................................................ ................................................................ ................................................................ ........................................................ ......................,................................ .... ........ ........................,................................ ................................................................Iskreno bih želio dati 5 zvjezdica, ali dajem 3 zvjezdice zbog danas, 29.10.21., na kanalu Booyah uživo je BOOYAH IPEN EAST ZONE KVALIFIKATOR koji počinje u 18:00, postoji i događaj s vremenom gledanja u ograničenom vremenskom skupu misija ..Vrijeme događaja je još 28 minuta, ali stream je ugostio " EVIL'S " CHANNEL tako da nismo dobili nagrade... Odradio sam 57/60 minuta i još imam 40 minuta više ali kanal je bio domaćin ... OVO SE ZOVE PREVARA
Ne dobivam rijetke artikle. Sve što dobijem je booyah karta i sanduke za smeće. Ako dobijem neke rijetke predmete, dat ću 5 zvjezdica
Ovo je dobra aplikacija, imam toliko emocija i sanduka u ovoj aplikaciji, hvala booyah
Ne mogu povezati svoj facebook račun s booyahom. Riješite problem što je prije moguće
Ovo je najbolja aplikacija, ali jedan uvjet je da ova aplikacija koristi net vrlo moćnu
Bok, ja sam korisnik ove aplikacije, ne dobivam kod za otkup Google play igre čak i gledam 30 minuta dnevno u ograničenom vremenskom zadatku, ali da želim svaki dan, ne dobivam to Želim. Imam samo karte za booyah, zato dajem 3 zvjezdice ako je tako daje mi ono što želim dajem mu 5 atara s dobrim igračem za recenzije
Vrlo lijepa aplikacija jer nam daje puno besplatnih stavki.
Bhai mera free fire Facebook račun bind nhi hoo paa rha hai, ali bila je dobra aplikacija nemoj je koristiti plz. Govorilo se da se nekoliko puta nisam uspio prijaviti, molimo da je oporavite što prije
Dobra aplikacija, ali ne otvara gumb za sljedeće, želim prestati pratiti, molim vas da riješim ovaj problem
Uvijek završim misiju, ali dobivam samo ulaznice za booyah, a pokazalo se da ćete dobiti lijepe nagrade, ali ja ću uvijek dobiti samo karte za booyah. Molimo garena riješite ovaj problem ne stavljajte ulaznice za booyah umjesto ulaznica za booyah, stavljate dijamantne royal bonove , vaučer za inkubatore ili kraljevski bonovi za oružje
Sviđa mi se aplikacija kako trebaš biti na ulici i gledati ljude kako igraju igricu i svaki put kad obaviš misiju i dobiješ dosadan predmet koji će ti ponijeti sreću. Dobio sam dvije emocije od ove aplikacije, a jedna od emocija nije ni u regiji igram u pa hvala garrena za ovu aplikaciju
Sviđa mi se ova aplikacija možemo dobiti najbolje nagrade na primjer gospodin waggor, lik, pištolj skin, ljubimac, emocije, Google pay rs 500.ovo su jako dobre hvala garena
Gubljenje vremena gubljenje interneta. Nakon gledanja 90 dobijete 30 booyah ulaznica što je beskorisno
Ne znam, ali zašto ne dobijem poklon karticu svaki put kad pokušavam, ali uvijek daje booyah karte
BOOYAH! エンタメ gks
Mad Skills BMX 2 მძაფრსიუჟეტიანი gqu
Dobra je aplikacija, ali problem je što sada dobivam samo booyah karte nakon 60 minuta gledanja. Molimo da date dobre artikle za gledanje 60 minuta 🙏 ne ulaznice
Predobro je što sam osvojio puno toga ovom igrom
1 minuta u ovome je = 6 minuta u stvarnom životu. Imaju pogrešan mjerač vremena i nagrade nisu česte. Vrijeme gledanja na 30 minuta ne završava se čak ni nakon 40 minuta. Ova aplikacija je beskorisna i veliki gubitak vremena 🤬😒😒😡