(iOS) Learn \u0026 Speak Spanish - Language learning app cheaty pre viac tokenov
Mar 15, 2022 17:32:57 GMT
Post by ethjunmamohuang on Mar 15, 2022 17:32:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn \u0026 Speak Spanish - Language learning app ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn \u0026 Speak Spanish - Language learning app IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty pre viac tokenov ▞▞▞
▞▞▞ Learn \u0026 Speak Spanish - Language learning app 2022 version ▞▞▞
Ešte tam nie je. Je zábavné hrať sa, ale rozpoznávanie hlasu nie je príliš presné. Možno by som to používal zadarmo, ale neplatil by som za túto aplikáciu.
Páči sa mi myšlienka tejto aplikácie. Je to vylepšené, odkedy som to naposledy použil, ale niekedy sa počas konverzácií prehráva nesprávny zvuk.
Celkom dobré a každým týždňom sa zlepšuje. V podstate sa učíte konverzovať s AI a robíte gramatické rozhodnutia, ktoré naznačujú, že rozumiete jazyku. Konverzácie sú užitočné v reálnom svete. E-mailová podpora reaguje. Niekedy sa vyskytnú menšie problémy: aplikácia vás napríklad požiada o zopakovanie zvukového klipu, no potom na klip kliknete a prečíta ho robotický hlas na prevod textu na hovor, takže výslovnosť je nesprávna. Zatiaľ neexistuje ani kastílska španielčina, ale dúfajme, že je to na ich pláne pre vývojárov.
Používanie Jumpspeaku bolo ako mať po boku 24/7 jazykového trénera, ktorý mi pomáha hovoriť sebavedomejšie. Najlepšie zo všetkého bez súdenia!
Jumpspeak si momentálne naozaj užívam. Ľahko sa používa a lekcie sú krátke. Verím, že tento proces zlepší moju znalosť španielčiny.
Jumpspeak je niečo, čo som si prial, aby nejaký čas existoval. Najprv som vyskúšal DuoLingo a nepáčilo sa mi to, pretože mu chýbalo veľa skutočných prípadov použitia. Potom som vyskúšal Babbel pre taliančinu aj španielčinu a hoci Babbel milujem, chýbajú mu rýchle lekcie, ktoré môžem nájsť s Jumpspeakom. Pomocou Jumpspeaku stačí spustiť aplikáciu a prejsť priamo cez skriptovanú konverzáciu, ktorej sa zúčastníte. Po precestovaní niekoľkých miest musím povedať, že skutočné rozhovory sú veľmi efektívnym spôsobom učenia sa. Vrelo odporúčam Jumpspeak!
Lowrider Car Game Pro Utrka yyo
Nie zadarmo
Momentálne som v Mexiku a lekcie som okamžite použil. Skvelá aplikácia!
Jeden jazyk a 3 ďalšie sloty niekedy v budúcnosti. Ak sa potrebujete naučiť niečo okrem španielčiny, netrápte sa.
Aplikácia je príliš chybná na to, aby som mohol prejsť za prvú stránku. Poslal som e-mail a čakám na potvrdenie, že moje predplatné je zrušené.
Skvelé rozhovory a veľmi užitočné pre získanie mojej sebadôvery v španielčine. Odporúčame!
Aplikácia je veľmi jednoduchá na používanie. Je to to najlepšie, čo som našiel hovoriť po španielsky. Toľko iných aplikácií vás naučí rezervovať španielčinu, ale nepomôže vám v nej hovoriť. Toto sú rozhovory zo skutočného života, v ktorých si precvičíte španielčinu.
Je to úžasná jazyková aplikácia, hoci nedávno začala z času na čas mrznúť uprostred lekcie a lekciu musíte ukončiť a znova spustiť, čo je veľmi otravné a časovo neefektívne. Aktualizujte s opravou chyby!
Skúsil som túto aplikáciu, pretože som sa chcel naučiť španielsky, ale myslím si, že Duolingo a Busuu sú oveľa lepšie. Načítava sa navždy. Je to drahé, ale nedokážu ani opraviť chyby. Predplatné som už zrušil. Podpora tiež nie je užitočná. Len vás nechajú zapnuté na Facebooku. Vôbec nie skvelá aplikácia.
Veľmi ti nerozumie.
Rozhodol som sa to dať a je to presne to, čo som hľadal. Ale mohli by ste, prosím, časom pridať ďalšie lekcie? ♥ Takže tento komentár môžem opraviť na 5 🌟. 😉
Žiadna možnosť kontaktovať ich so žiadosťou o vrátenie peňazí.
Pokúsil sa zaregistrovať zadarmo. Používaný e-mail, facebook a Google. Všetci traja povedali, že je problém. Neskôr som si v popise uvedomil, že existuje predplatné. Podľa môjho úprimného názoru, ak chcete byť na rovnakej úrovni alebo lepší ako duolingo, urobte to zadarmo. Len. Páči sa mi to. ich.
Môžete mi prosím povedať, ako môžem zrušiť prihlásenie na doživotný prístup? Nezobrazuje sa v mojich odberoch. Som na 1. deň pojednávania.
Je tu veľa potenciálu, ale je to frustrujúce so súčasnými poruchami. Urobím jednu lekciu a všetko bude fungovať dobre, potom vždy, keď začnem druhú lekciu, po niekoľkých dialógových oknách sa zvuk úplne zastaví. Od osoby, s ktorou sa „rozprávate“, nevychádza žiadny zvuk, ani nemôžem ťuknúť na slovo a počuť výslovnosť. Aplikácia tiež neuloží váš pokrok, ak sa musíte zastaviť uprostred lekcie, čo je uvedené v popise.
Learn & Speak Spanish - Language learning app Образование sujk
Learn & Speak Spanish - Language learning app Obrazovanje wwls
Neprihlasujte sa na odber tejto aplikácie. Zistil som, že existuje dôvod, prečo nepoužívajú službu Google Play na odbery. Je to preto, že v skutočnosti nezrušia vaše predplatné ani nepotvrdia žiadny z vašich e-mailov podpory. Aplikácia nie je v správnom stave, aby mohla účtovať to, čo žiadajú, A nikto mi neodpovedá, aby mi vrátil peniaze, takže to nazvem tak, ako to vidím. Podvod.
Cvičí vaše ucho, aby porozumelo hovorenej španielčine a keďže ste v konverzácii, zlepšuje sa aj vaša hovorená španielčina. Budete si pamätať vety a vaša výslovnosť sa bude zlepšovať, keď hovoríte. A viac! Nemusíte sa cítiť trápne alebo nedostatočne, pretože hovoríte so strojom.
Na spustenie by ste potrebovali pozývací kód, ale nespomenuli ho v popredí, ale požiadali vás o e-mail a heslo na registráciu. Rybí
Skvelý nápad, ale pokazí sa, takže po dokončení nemôžete prejsť na ďalšiu lekciu. Veľmi frustrujúce, pretože má veľa prísľubov.
Learn & Speak Spanish - Language learning app Pendidikan vto
Naozaj mám pocit, že ste speňažili príliš skoro. Nechápte ma zle. TOTO JE MONSTER NÁPAD a dúfam, že opravíte veľa vecí čo najskôr, než programátor anither6 ukradne váš nápad a vytvorí jeho kvalitnú verziu (DÚfam, že TOTO JE VEĽMI BETA, ZA KTORÚ SI ÚČTUJETE PRÉMIOVÉ PENIAZE) Nechcem dokonca si už myslite, že ste pre to VÁŠNIVÝ. Práve som dokončil celú prvú úroveň a je tam veľa Zjavných chýb, ktoré sa ani nebudem snažiť vymenovať.
Jumpspeak zmenil hru, pretože mi pomohol hovoriť po španielsky sebavedomejšie. Naozaj vás pripraví na rozhovory v reálnom živote.
Aktualizujem svoje hodnotenie, pretože sa mi táto aplikácia naozaj páči! Problémy s počúvaním bokom, naozaj to pomáha mojej hovorenej španielčine.
Zistite viac o aplikácii cez Mashable a milujte konverzácie. Rozpoznávanie reči celkom presne zachytáva moje nedostatky vo výslovnosti a príjemne ma prekvapili rodne hovoriace hlasy v aplikácii
Je to skvelý spôsob, ako si precvičiť konverzačné schopnosti, s ktorými bojujem. Páči sa mi, že môžem pokračovať tam, kde som skončil, ak sa potrebujem odtiahnuť. To mi dalo veľa nových konverzačných fráz na použitie.
Nedovoľte mi pripojiť sa bez odkazu na pozvánku, prečo inzerovať, ak musím preskočiť cez ďalšiu obruč
Môžem povedať, že sa výrazne líši od niektorých populárnejších cudzích jazykových aplikácií, pretože využíva konverzačný prístup, na rozdiel od budovania slovnej zásoby náhodnými jednotnými slovami a frázami. ja si to užívam. Určite odporúčam!