Post by ethjunmamohuang on Mar 15, 2022 17:51:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Coin Rush! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Coin Rush! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox token üçün fırıldaqçı kodu ▞▞▞
▞▞▞ Coin Rush! 2022 version ▞▞▞
Coin Rush! આર્કેડ gck
Səviyyə 26 səhvdir. Daraldan bir səngərdə məni öldürməyə davam edir.
Qrafik əladır. Nəzarətlər asandır və bu, böyük vaxt itkisidir. Bunu yükləməyinizi tövsiyə edirəm. Möhtəşəm!
Bu oyun əla vaxt öldürücüdür. kaş ki, daha çox obstiklər olaydı. amma ümumilikdə əla oyun!
Zibil oyundu
Tamam, sadə və çox çətin deyil, lakin hər səviyyədən sonra bir reklam var və bu, çox tez bezdirici olur
Çox yaxşıdı
Ələ
maneələrin yeri olduqca çox təsadüfi, yaxşı konsepsiya dəhşətli oyundur. reklamlar da spam olunur.
Bu, həyatımda oynadığım ən pis oyunlardan biridir. Çünki çox geridə qalır və məni kənardan yıxmağa məcbur edir. Həm də hər dəfə öləndə reklam olur.
Bu, dünyanın ən zarafat oyunu idi, hər qaçışdan sonra reklamlar olurdu ki, özünüzü xilas etmək istəməsəniz belə, əlavə əldə edəsiniz.
DƏHŞƏTLİ çoxlu reklam var onlara görə oynaya bilmirəm çox zəhlətökən ona görə də bu proqram 1 ulduz alır üzr istəyirik amma reklamları düzəltməlisən
Coin Rush! Аркади hir
Reklamlarla dolu, sizdən öldükdən sonra davam etmək istəyib-istəmədiyinizi soruşur (reklam təklifi) və yox düyməsini sıxsanız, hər halda reklamı oynayır və bunun üzərinə yenidən canlanmayacaqsan. səviyyə 27 mümkün deyil btw, həddindən artıq şişirdilmiş deyil.
Oyunu idarə etmək güclü
Tamamilə dəhşətlidir, çünki idarəedicilər sadəcə sürüşdürdüyünüz zaman sizi bütün lövhədən keçməyə məcbur edir!
Gözəl oyun👍👍👍👍👍👍
Bu, ən yaxşısı, oyun zamanı əldə etdiyiniz dəriləri sevirəm, lakin gecə 3-də qırmızı deyil, sarıdan qaçmaq məcburiyyətində qaldığınız üçün qorxuncdur
Bu oyun çox maraqlıdır amma ən çox nifrət etdiyim şey 39-cu səviyyə idi, çünki bu səviyyədə ge də o adamın başqa səviyyələrə getməsini istəmir, çünki onlar yollarda yer verirlər, mənə bir insanın eyni yolu necə keçəcəyini söyləyin
Mən çox işləyirəm, yüklənməsi çox vaxt tələb etmir
Çox potensiala malikdir, lakin yarımçıq qalmış oyun kimi hiss olunur. Glitchy hiss edir və oyunda onu sözün əsl mənasında qeyri-mümkün edən kiçik səhvlər var. Bəzi hissələr tam şansdır, düzələn kimi yenidən yükləyəcəm.
Məncə oyun əyləncəlidir. Super rahat, tələsməyin. Nəzarətlər, lakin, səviyyəni uğurla başa çatdırmaq üçün çox sporadik və istifadə etmək çətindir. Əks halda, bu, olduqca gözəl oyundur.
Hər səviyyədən sonra bir reklam.. bezdirici
Bu oyun yaxşıdır. Amma oyun arasında oyun dayandırılacaq, ona görə də 3 ulduz verirəm.
Videoya baxanda fikirləşdim ki, bu oyun çox çətindir, amma oynayandan sonra başa düşdüm ki, o qədər də çətin deyil😊
Bu oyun qesengdi pis deyil amma qargus etmeyin iki basi var
OMG, bu ən yaxşı oyundur, əgər sizə stressdən azad olmaq lazımdırsa, onda bu oyundur, çünki bu, tapmaca oyunudur və insanlar əlavələrinə görə ona nifrət edirlər, lakin bu, beş ulduzlu əyləncəli oyundur.
rng-dən çox asılıdır. bəzən bir səviyyəni belə keçə bilmirsən, çünki bir sikkə getməli olduğun yerə düşür.
Çoxxx əla oyundu 1ci oynaya bilmirdim indi altın girib üstündən çıxıram əladı oyunda rekorlar yaradıram və deyirəm
Bu oyun çox gözəldir
Oyun sərin deyil. sona çatmaq o qədər çətindir ki, istəsən bunu yükləyə biləsən, amma sənin yerində olsaydım etməzdim
bu oyunun bir çox reklamı var. Mən başa düşürəm ki, onların pula ehtiyacı var, amma hər səviyyədən sonra bir reklam var. Mən bunu tövsiyə etməzdim.
Çox pis qrafika ilə yaxşı oyun
Bu olduqca yaxşı oyundur. Əlavə də qanunidir. Mənim bir problemim var, maneələrdən biri zamanı yanıb-sönməkdə davam etdim və yerə yıxıldım və öldüm. Bəli, bundan başqa, xoşuma gəldi
Ən pis oyun olub. Mən bundan razı deyiləm. Sikkə maneələri aşmalıdır. Sikkə maneələrə dəyəndə mən itirirəm. Beləliklə, sikkə maneələri dəf etdikdən sonra yenidən hərəkət edir.Bu oyunu quraşdırmamağa çalışın, ilk növbədə başlamaq üçün çox vaxt tələb olunur, nəinki gameplay sübut edir ki, bu, indiyə qədərki ən pis oyunlardan biridir və sonra orada reklamlar var. Bu oyunun reklamları yaxşıdır, lakin oyunun özü zibildir.
bu oyunun çoxlu səhvləri var sikkə yerə ilişib və keçmək mümkün olmayan bir neçə vəziyyət var. Əks halda oyunu oynamaq əyləncəlidir
sikkə üçün dəriləri aça bilsəniz və sürüşdürmə hərəkətinin həssaslığını beş ulduzdan daha yaxşı olardı
Coin Rush! እንቅስቃሴ ያለባቸው fbqm
Bu çox gözəl oyundur. Bunu heç kim düşünə bilməz. Bu oyunu bəyənirəm. Belə bir rahatlatıcı oyun. Çuxurun üstündən keçdiyinə əmin olun. Və bəzən qırmızı sikkələrə toxunur. Amma belə gözəl oyun
Ən pis oyun!! Hər 5 saniyədən bir oyuna 20 saniyə fasilə verilir. Buna görə birinci pilləni keçə bilmədim. Sonra bunu yazdım.Ümid edirəm ki, başqa heç kimin bu problemi yaşamasına ehtiyac yoxdur. Əgər bacarsaydım, bunu 0 ulduzla qiymətləndirərdim.
Mən bir səviyyəyə çatana qədər oyun yaxşı idi və sikkə yerə batmağa davam etdi. Bütün bucaqlarda dəfələrlə cəhd etdim və keçə bilmədim. Silindi
bu proqram uşaqlar və böyüklər üçün çətinliyi sevən çox yaxşı proqramdır və o, bir az da olsa saymağa kömək edə bilər, çünki sonunda o, nə qədər pul qazandığınızı göstərir 😘😋😉😁😎Mən bu oyunu çox sevirəm
Normal
Eladir
Mən bunu bəyənirəm, lakin reklamlar zəhlətökən və iyrəncdir, amma yenə də əyləncəlidir, amma mən bundan bezmişəm (hələ də bəyənirəm)
Hər şey qaydasındadır. İlk 10 səviyyədən sonra cansıxıcı olur. Sadəcə təsadüfi vaxt itkisi. Bəzi səviyyələr çətinliyi ilə bir az gülünc görünür. Ağlına gələn odur ki, trek öz sikkənizdən demək olar ki, eninə qədər daralır, sonra oyun sizə pullar atır və qaçmağa heç bir yeriniz yoxdur. Əla oyun amma 10 dəqiqədən sonra telefonumu söndürdü.
Coin Rush! ஆர்கேட் cxu
Çoxlu reklam. Hər 45 saniyədə bir reklam izləmək məcburiyyətində olanda oyunu oynamaq bir qədər çətindir.
çox əyləncəlidir! Səviyyəni bitirməyə belə yaxınlaşanda və uğursuzluğa düçar olanda bəzən qıcıqlandırır, amma oyunun əyləncəsi budur.
Çox əyləncəli, lakin çox təkrarlanan oyun
Bu oyun yaxşı və asan səviyyələr deyil, amma bu oyunu bəyənmirəm.
25-ci səviyyəyə çatdınız və buna mərc etmək üçün çox şanslı olmalısınız. hətta bacarıq tələb etmir. düzünü desəm, dəhşətli bir oyundur və yaradıcıların reklamlardan pul qazanması üçün sadəcə bir yoldur.
yalnız vaxt itkisi nəzarət toxunuşlu bir yoldur
Bu oyun çox rahatdır!! Əgər kifayət qədər streslisinizsə, bu oyunu sizə tövsiyə edərdim! İnanın, mən onu oynamağa başladım və dərhal razı qaldım!!
Combi Chef - Association Grand public ydcg